Traprenovaties op maat voor een veilige en stijlvolle trapWil je graag een veilige en stijlvolle trap? Dan zijn onze traprenovaties op maat dé oplossing! Wij bieden een ruim assortiment aan materialen zoals laminaat, hout, PVC en tapijt om jouw trap te bekleden. Of het nu gaat om een dichte of een open trap, wij hebben de expertise om jouw trap te renoveren met het gewenste materiaal.

Bovendien bieden wij ook mogelijkheden voor installatie met of zonder verlichting, zodat jouw trap niet alleen mooi is, maar ook goed verlicht. Maar wat kost een traprenovatie eigenlijk? Geen zorgen, wij bieden transparante prijzen en een duidelijke offerte.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment traprenovaties en vind de perfecte match voor jouw ruimte. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en een trap die bij je past. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je trap de eyecatcher van je hal!

In 4 stappen naar je nieuwe trap

1

Inventarisatie

Onze experts inventariseren je wensen en geven je advies over de mogelijkheden.

2

Offerte

We maken een offerte voor je. Enige wat je hoeft door te geven is het aantal treden en stootborden.

3

Inmeten

Na akkoord komen wij de situatie op locatie bekijken en inmeten en indien nodig passen wij je order aan.

4

Planning

Als alles duidelijk is plannen wij de traprenovatie in en zorgen wij voor een nette oplevering.

Ons assortiment trappen

trap 1

LAMINAAT

Tijdloos, niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met een gunstige prijs. Kies je voor alleen de treden of liever ook de stootborden?
trap 2

PVC

Makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van tegel tot houtlook, beschikbaar als overzettreden
traprenovatie 1

HOUT

Onze favoriet. De houten trap. De massief eiken overzettreden zijn onbehandeld, waardoor we ze in iedere gewenste kleur kunnen afwerken.
trap4

TOEBEHOREN

Met alleen de treden en stootborden ben je er vaak nog niet. Wat dacht je van de afdeklatten, profielen of de verlichting?