Interieurbouwer of timmerman?

Een interieurbouwer wordt vaak vergeleken met een timmerman, maar in onze ogen is dit toch echt een ander vak. Een interieurbouwer gaat veel preciezer te werk en werken in millimeters is het uitgangspunt. Onze interieurbouwers zijn echte vakmannen die het vak aan de werkbank hebben geleerd. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze voor alles een oplossing hebben.

Functioneel & Design

Elke ruimte is anders en heeft zijn eigen dynamiek en indeling. Onze uitdaging is het om een interieur te realiseren waar bij functionaliteit en design hand in hand gaan. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook alle functionaliteiten bevatten die belangrijk zijn voor de gebruikers van de ruimte.

FLOORIS ontwerpt en realiseert uiteenlopende interieurs in verschillende segmenten, denk aan kantoorinrichtingen, winkels, restaurants en uiteraard ook woningen van particulieren. Op basis van alle wensen en behoeftes maken we een plan, indien gewenst in samenwerking met een architect of ontwerpbureau. In onze ruime werkplaats gaan onze interieurbouwers aan de slag om alle onderdelen te maken die nodig zijn, waarna zij het werk op de werkvloer zelf afmaken.

Puntgaaf, maatwerk, kwaliteit en service zijn een paar van onze kernwoorden die je als opdrachtgever van ons mag verwachten.

Vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw droom interieur te realiseren? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Alles begint bij een ontwerp

Advies & Ontwerp

Ieder interieur begint met een ontwerp. Je begint met meten en schetsen om te kijken welke indeling het beste past in jouw ruimte. Maar een ruimte goed indelen dat valt niet altijd mee. Want misschien past het op een tekening wel, maar hoe pakt het uit in de praktijk? Daarbij kan een 3D tekening een uitkomst bieden! Met een 3D tekening kun je de ruimte vanuit verschillende hoeken bekijken en kun je er zelfs "doorheen" lopen. Het geeft een realistisch beeld hoe het ontwerp, wat je samen met onze interieurontwerper maakt, er uit komt te zien. Bij advies en ontwerp kun je denken aan;

 • 3D schetsen
 • Ruime keuze in materialen
 • Moodboards & stalen
 • Afspraak bij de stalen bibliotheek voor inspiratie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor interieur advies? Lees dan snel verder op de pagina hierover

Voor al je spullen en kleding

Kastenwand op maat

Rust in je huis = Rust in je hoofd

In de loop der tijd verzamel je veel spullen en ontstaat er meer behoefte aan (extra) bergruimte. Ontspullen volgens de Marie Kondo methode is natuurlijk een goede manier. Het is zelfs een hele lifestyle! Minder spullen en een opgeruimd huis of kantoor zorgt voor meer rust in je hoofd. Maar eens kritisch kijken naar je (bestaande) kastruimte is ook een manier!

Bergruimte moet vaak functioneel zijn. En dat functioneel ook mooi kan zijn, zien we iedere dag opnieuw bij onze klanten. Wij maken o.a.:

 • Inloopkasten
 • Thuiswerkplek
 • Kasten onder een schuine wand
 • Haard-/TV-meubel
 • Winkelinterieur (displays)
Wat is jouw droomkeuken?

Maatwerk keuken

De keuken is dé plek om te verbinden. Of het nu gaat om thuiskomen en eten met het gezin, een snelle pizza uit de oven, de kantoorlunch of uitgebreide etentjes met vrienden of familie, hier komt alles samen en praat je met elkaar na of tijdens je werk. In onze ogen hierdoor de belangrijkste plek in huis of kantoor. En wat is er dan mooier om deze ruimte helemaal naar jouw wensen in te richten met een maatwerk keuken?

Om jouw droomkeuken te ontwerpen, ga je samen met onze interieurontwerper aan de slag voor een indeling en de materialen. Doordat wij alles op maat maken, kun je ook dat ene hoekje optimaal benutten en heb je niet te maken met lelijke passtroken. Je kiest zelf de appartuur die je er graag in wilt en wij zorgen dat dit er mooi in wordt verwerkt. Zo krijg je de keuken van je dromen!

 • Unieke uitstraling;
 • Compleet op maat;
 • Super strak en netjes afgewerkt;
 • Zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding;
 • Zeer veel keuze in materialen.
inspiratie nodig?


Recente projecten

Volg ons op social media

Op onze socials geven we je tips, inspiratie, nieuws en updates van toffe projecten. Leuk als je ons wilt volgen!