Creëer sfeer en verbeter de akoestiek met onze wandpanelen

VERBETER DE UITSTRALING EN AKOESTIEK MET ONZE RUIME COLLECTIE WANDPANELEN

Heb je last van storende echo's en nagalm in jouw ruimte? Dan zijn onze akoestische wandpanelen de oplossing! We hebben een ruime collectie aan wandpanelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur.

Ben je te druk of heb je 2 linkerhanden en niet het juiste gereedsschap om hier zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem! Wij bieden ook mogelijkheden voor installatie, zodat jouw wandpanelen niet alleen mooi, maar ook goed en netjes bevestigd.

Onze collectie:

Onze collectie aan akoestische wandpanelen biedt oplossingen voor iedere ruimte. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch design of juist een opvallende print, wij hebben het allemaal.

Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en afwerkingen, waardoor we voor iedere ruimte de juiste oplossing kunnen bieden. Bovendien zijn onze panelen volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Wij begrijpen dat het installeren van akoestische wandpanelen een precieze klus is en daarom werken wij alleen met vakmannen met jarenlange ervaring in de interieurbouw. Wij zorgen voor een perfecte installatie van de panelen!

Een greep uit het assortiment