Geef jouw trap een stijlvolle uitstraling met onze professionele traprenovaties

25 JAAR KENNIS & ERVARING

Wil je graag een veilige en stijlvolle trap? Dan zijn onze traprenovaties op maat dé oplossing! Wij bieden een ruim assortiment aan materialen zoals laminaat, hout, PVC en tapijt om jouw trap te bekleden. Of het nu gaat om een dichte of een open trap, wij hebben de expertise om jouw trap te renoveren met het gewenste materiaal.

Bovendien bieden wij ook mogelijkheden voor installatie met of zonder verlichting, zodat jouw trap niet alleen mooi is, maar ook goed verlicht. Maar wat kost een traprenovatie eigenlijk? Geen zorgen, wij bieden transparante prijzen en een duidelijke offerte.

Dichte trappen

Er is bijna geen woonhuis zonder een dichte trap. Meestal met onder de trap opbergruimte of toilet.

Bij een dichte trap zijn de treden verbonden met verticale planken (de stootborden) die aansluiten op de trede erboven. Als je een dichte trap renoveert dan kun je ervoor kiezen om de hele trap te bekleden of enkel de treden.

Daarnaast is het mogelijk om een dichte trap te voorzien van verlichting.

Wil je je trapkast omtoveren tot een wijnkelder of thuiswerkplek? Ook dat kunnen we voor je regelen met onze kasten op maat.

Open trappen

Een traprenovatie geeft je open trap een mooie en nette afwerking.

Kies het design dat past bij je interieur en maak van je open trap een echt blikvanger. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het renoveren van je open trap.

Kies voor een volledige renovatie of hou je het bij alleen de treden? We vertellen je er graag meer over tijdens een advies gesprek. Samen kiezen we de juiste oplossing voor jouw situatie.

Verlichting in je trap

De trap bevindt zich vaak in de hal en is meestal slecht verlicht. Dat los je eenvoudig op met trapverlichting. De finishing touch van je trap.

Door LED strips te plaatsen aan de onderkant van de trede is deze onzichtbaar als hij uitstaat, maar zijn je tredes mooi verlicht als ze aanstaan.

Doorgaans wordt verlichting alleen geplaatst bij een dichte trap, afhaneklijk van de situatie kan het ook bij een open trap in de zijwangen. Neem contact op voor de mogelijkheden

Maak van je hal een echter eyecatcher

Schoolgaande kinderen, de modderpoten van de hond, natte paraplu's.... dat betekent vaak chaos in de hal. Maar dat kan anders! Met een traprenovatie, een op maat gemaakte garderobe- of trapkast en een frisse schoonloopmat maken wij van je hal een opgeruimde oase en komt er een einde aan slingerende jassen, tassen en moddervoeten!

Vraag direct een offerte aan

Maak je keuze uit de verschillende materialen

Ben je op zoek naar een robuuste, natuurlijke uitstraling? Kies dan voor onze houten traprenovatie. Of ga voor de strakke look met laminaat of PVC. Of wil je juist een warm en zacht gevoel aan jouw trap geven? Dan is tapijt de ideale oplossing. Wat jouw smaak ook is, wij zorgen voor een naadloze installatie op maat.

laminaat traprenovatie zwarte treden

Laminaat

Tijdloos, niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met een gunstige prijs. Kies je voor alleen de treden of liever ook de stootborden?
traprenovatie PVC coretec stairs

PVC

Makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van tegel tot houtlook, beschikbaar als overzettreden
traprenovatie Houten treden

Hout

Onze favoriet. De houten trap. De massief eiken overzettreden zijn onbehandeld, waardoor we ze in iedere gewenste kleur kunnen afwerken.
trap4

Toebehoren

Met alleen de treden en stootborden ben je er vaak nog niet. Wat dacht je van de afdeklatten, profielen of de verlichting?

Ontdek onze traprenovaties

  • mexform traprenovatie
  • beautifloor logo
  • a stair is born coretec traprenovatie
  • trenovo traprenovatie logo
trenovo traprenovatie
In de Trenovo collectie vind je ruim 20 verschillende decoren. Kies je voor een houtlook of liever beton?

Trenovo collectie

De perfecte basis voor de renovatie van jouw trap, verkrijgbaar in 20 decoren

mexform traprenovatie
De traprenovatie collectie van hoogwaardige kwaliteit, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Mexform collectie

Van traditioneel tot modern volgens de laatste interieurtrends

beautifloor traprenovatie
Deze serie heeft Embossing In Register. Dat betekent dat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt. Dit maakt beide series haast niet van echt te onderscheiden.

Beautifloor collectie

Géén naden, dus waterbestendig en onderhoudsvriendelijk

coretec a stair is born traprenovatie
Een trap met alle voordelen van een Coretec PVC, zoals antisliplaag, 100% watervast, akoestisch dempend, geschikt voor iedere ondergrond en nog veel meer

Coretec collectie

De akoestische dempende kwaliteit van Coretec PVC, nu ook op je trap.

houten traprenovatie
De houten overtreden treden zijn een blank eiken, en hierdoor iedere gewenste optie af te werken. Kies je voor een kleur? En wil je liever olie of ga je voor lak?

Houten treden

Duurzaam en hoge kwaliteit. Afwerking in iedere gewenste kleur olie of lak mogelijk

Wat kost een traprenovatie?
De meest logisch vraag! Wij zijn open over onze prijzen, maar om je goed te informeren moeten wij eerst meer weten over uw situatie. Bijvoorbeeld uit hoeveel treden uw trap bestaat, en of het een open of dichte trap is. Pas als wij dit weten, kunnen we een prijsindicatie geven.
Waarin onderscheidt FLOORIS zich van andere partijen?
Onze trappen worden geplaatst door echt vakidioten. Met liefde voor het vak en een achtergrond in scheeps- & interieurbouw. En dat betekent op de mm nauwkeurig. Service en hoge kwaliteit staat bij ons voorop.
Heb ik garantie op mijn trap?
Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. De materialen die we gebruiken hebben allemaal fabrieksgarantie tussen de 15 en 20 jaar. En op de installatie geven wij je ook 20 jaar garantie.
Wat is de levertijd?
Over het algemeen kunnen wij, nadat je akkoord bent met de offerte, vrij snel schakelen. Wij streven ernaar om je trap binnen 8 weken te renoveren.
Is het mogelijk om verlichting te plaatsen in de trap?
Dat kan! Er worden LED-strips geplaatst aan de onderkant van de trede. De verlichting straalt vanachter de trapneus op de trede. Kleine kanttekening hierbij.... wij raden dit af voor mensen die gevoelig zijn voor stofdeeltjes te zien. Want door het strijklicht valt dit meer op! ;-)