Traprenovatie van een open trap

ENKELVOUDIGE OF VOLLEDIGE RENOVATIE

Heb jij een open trap in je woonkamer en mag deze de blikvanger in de ruimte worden? Of is jouw open trap de verbinding tussen de 1e verdieping en de zolder en wil je de stijl doortrekken naar boven?

Ook dan is een traprenovatie een geschikte oplossing. Een open trap heeft geen stootborden en oogt hierdoor ruimtelijk en laat meer licht door. Verlichting in de treden plaatsen is hierdoor niet mogelijk bij een open trap. Maar verder zijn de mogelijkheden qua materiaal gelijk aan de dichte trap.

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere oplossingen voor het renoveren van een open trap. Je kunt kiezen uit een enkelzijdige renovatie waarbij enkel de bovenzijde van de trede wordt bekleed óf een volledige renovatie waarbij de treden rondom worden bekleed.

Enkelvoudige renovatie

Bespaar geld én toch een strak resultaat

Bij een enkelzijdige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettrede. De achterzijde is dan afgewerkt met een speciale achterlat voor een mooi resultaat. De onderzijde en de achterlat van de bestaande trap blijven dan in het zicht. Wij adviseren om deze, samen met de zijkanten, te schilderen voor een strak resultaat.

Volledige renovatie

Maak er een echte blikvanger van

Bij een volledige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettrede. Verder plaatsen we aan de onderzijde een decorplaat en de achterzijde wordt voorzien van een U-kap. Uiteraard in dezelfde kleur als de trede, zodat de trap een totaal nieuwe look en feel heeft. De zijkanten adviseren wij om te schilderen voor een strak resultaat.

Hoe wij werken

VAN INMETEN TOT PLAATSEN

We zijn van mening dat iedere trede anders is en het verdient om met aandacht geplaatst te worden. Daarom bij ons geen beloftes dat je trap trap in dag klaar is.

Om te zorgen dat je weet waar je aan toe bent hebben we hieronder uitgelegd in welke stappen wij te werk gaan.

Heb je na het lezen toch nog vragen? Bel of mail ons gerust om deze te beantwoorden.

Vraag direct een offerte aan