Functionaliteit en stijl gaan perfect samen.Een op maat gemaakt TV meubel voegt niet alleen functionaliteit toe aan jouw woonkamer, maar dient ook als een stijlvolle eyecatcher. Bij ons kun je een TV meubel op maat laten maken dat perfect past bij jouw ruimte, met voldoende opbergruimte voor elektronica en een elegant ontwerp dat de esthetiek van jouw interieur versterkt.

Onze op maat gemaakte meubels zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. We creëren slimme indelingen met op maat gemaakte kasten waar als jouw apparatuur netjes in is weggewerkt. Combineer dit met een open haard en jouw woonruimte is klaar voor gezellige avonden.

Vrijblijvend advies

Verbeter jouw kijkervaring met een op maat gemaakt TV meubel. Neem contact met ons op en laat ons jouw ideale meubel ontwerpen.

Keuze uit verschillende stijlen

Stel zelf je meubel samen2D en 3D visualisatie

Van ontwerp tot realisatieMet maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.Als jij je spullen ook wilt organiseren met een op maat gemaakte meubel die zowel praktisch als stijlvol is, maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.


MAAK EEN AFPSRAAK

Kies je accesoires


  • Legplanken

  • Softclose lades

  • Luxe handgrepen

  • Bouw je haard in