Waarom Flooris?

Is het tijd voor een nieuw interieur, thuis of op werk? En heb je wel zin, maar het eigenlijk te druk om hier mee aan de slag te gaan? Kom dan langs bij Flooris. Wij beschikken over de gewenste ervaring en het vakmanschap dat jij mag verwachten. Het totaalconcept dat wij aanbieden, laat niks te wensen over.

Flooris werkt zowel voor particulieren als bedrijven, uitsluitend met producten van hogere kwaliteit, en staat klaar met vakkundige raad en daad. Van advies tot ontwerp en de uiteindelijke realisatie van jouw nieuwe interieur. Wat jij in gedachten hebt, geven wij vorm met een ruime keuze aan materialen en in iedere gewenste stijl. 

Het is simpel, je kiest met Flooris voor flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Wij verkopen geen producten, maar adviezen en kwaliteit in de vorm van vloeren en interieurbouw. Onze specialisten weten oprecht waar ze het over hebben. In wat we doen, zijn we gewoon heel goed. Door onze jarenlange ervaring hebben we alles in de praktijk al meegemaakt en daardoor overal een oplossing voor.

De vertrouwensband met de klant is voor ons veel waard, het servicegedeelte speelt hierin een belangrijke rol. Pas als de laatste plint naar wens en volgens afspraak is geplaatst, zijn wij ook tevreden. 

Zo krijg jij echt wat je wilt: vakkundig advies, vakkundige productie en een vakkundige installatie. zorgt ervoor dat jij je écht thuis voelt in jouw huis of kantoor.

 

Wij bieden een totaal oplossing voor jouw interieurwensen. Van advies tot realisatie.

Ons werk in cijfers

parallax background
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


[contact-form-7 id="288" title="Contact Form"]

Volg ons op social media

Op onze socials geven we je tips, inspiratie, nieuws en updates van toffe projecten. Leuk als je ons wilt volgen!