25 JAAR KENNIS & ERVARING

FLOORIS is onderdeel van "Van der Hoorn Interieurbouw", een bedrijf wat 25 jaar geleden is opgericht door Bas van der Hoorn. Bas is een echte Veender. Hier, in ons mooie dorp, hebben we ons bedrijf gevestigd en creëren we met veel passie en toewijding unieke interieurs voor onze klanten.

Bij ons draait alles om vakmanschap en persoonlijk contact. Ons team bestaat uit Bas en zijn vrouw Maaike, samen met een netwerk van getalenteerde freelancers. Elk van hen is een specialist in hun vakgebied en draagt bij aan het realiseren van de dromen van onze klanten.

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je interieurdromen tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bas van der Hoorn

"Wat mijn ogen zien, maken mijn handen van hout."

Bas, ook wel bekend als de man met de gouden handen, kan de meest prachtige ontwerpen tot leven brengen. Met slechts een schets, of het nu van Maaike is of van de klant zelf, weet Bas precies hoe hij het gewenste interieur kan realiseren. Hij heeft het vak van interieurbouwer geleerd aan de werkbank van de oude meesters en heeft zijn ambacht tot in de puntjes geperfectioneerd. Bas is een vakman die altijd denkt in praktische oplossingen.

Maaike Franke

"Ik hou van een opgeruimd huis. Dat creëert rust in huis.
En rust in huis is rust in je hoofd."

Maaike heeft een achtergrond als interieuradviseur en is een meester in het vertalen van de wensen van onze klanten naar schetsen en 3D-visualisaties.

Daarnaast helpt ze bij het samenstellen van moodboards met kleuren en materialen. Naast het interieuradvies neemt Maaike ook de organisatorische taken op zich, van offertes tot projectplanning, websitebeheer en CRM-beheer. Ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt. Eigenlijk regelt ze alles waar Bas allergisch voor is, want computers zijn niet zijn beste vrienden.

Samen zijn wij het hart van ons bedrijf. Persoonlijk contact en het begrijpen van de unieke visie van elke klant staan bij ons hoog in het vaandel. We nemen de tijd om naar je ideeën te luisteren en zorgen ervoor dat jouw droominterieur werkelijkheid wordt. Van concept tot realisatie streven we naar perfectie en streven we ernaar om een glimlach op je gezicht te toveren.