Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer of werkplek? Bij ons vind je de perfecte vloer die past bij jouw woonstijlBij het kiezen van een vloer is niet alleen de uitstraling belangrijk, maar ook de functionaliteit. Of je nu alleen woont of een druk gezin hebt, inclusief een hond, wij hebben vloeren die aan al jouw eisen voldoen. Onze vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk in onderhoud.

Of je nu een klassieke visgraatvloer wilt voor je jaren '30 huis, of een moderne steenlook vloer voor je centraal gelegen appartement, wij hebben wat je zoekt.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment vloeren en vind de perfecte match voor jouw ruimte. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en een vloer die bij je past. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je vloer een prachtig onderdeel van je interieur!

Ons assortiment vloeren

laminaat 1

LAMINAAT

Tijdloos, niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met een gunstige prijs. Wij hebben top merken zoals Meister en Saffier in onze collectie.
pvc1

PVC

De Allrounder onder de vloeren. Makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van tegel tot houtlook
houten vloer1

PARKET

Onze favoriet. De houten vloer. Het hout van onze vloeren is van topkwaliteit en al voorbehandeld in de fabriek! Wel zo makkelijk!
toebehoren1

TOEBEHOREN

Met alleen een vloer ben je er vaak nog niet. Wat dacht je van plinten, profielen of een mat?
Wat is het verschil tussen laminaat en PVC?
PVC-vloeren en laminaatvloeren worden gemaakt van verschillende materialen, maar aan de bovenkant zie je geen verschil. Beide vloertypes hebben het uiterlijk van bijvoorbeeld een echte eikenhouten vloer. Het verschil zit echter in de eigenschappen van de vloeren.

Laminaat wordt geproduceerd door verschillende lagen, waaronder hout, op elkaar te persen. Vanwege het gebruik van hout in laminaatvloeren, wordt het niet aanbevolen om ze te gebruiken in bijvoorbeeld een badkamer. PVC-vloeren zijn daarentegen waterbestendig en daardoor perfect geschikt voor vochtige ruimtes.

Zowel PVC klikvloeren als laminaatvloeren op een ondervloer kunnen enige geluiden veroorzaken. Daarom moet je altijd controleren of er er een ondervloer nodig is. Een verlijmde PVC-vloer produceert echter weinig contactgeluid en is zeer geschikt voor vloerverwarming.
Moet een vloer altijd geëgaliseerd worden?
De basisvloer egaliseren is altijd nodig als een PVC of Houten vloer verlijmd wordt. Bij een klik laminaat, klik pvc of zwevende houten vloer is het vooral belangrijk dat de vloer vlak is, maar hoeft deze dus niet altijd geëgaliseerd te worden.
Moet ik een geluid reducerende ondervloer gebruiken?
Een geluid reducerende ondervloer moet worden gebruikt in appartementen waar een 10dB geluidsnorm wordt gehanteert. In een klik PVC is deze vaak in de vloer geïntegreerd. Bij laminaat niet. In nieuwbouw complexen wordt tegenwoordig ook vaak een zwevende draagvloer toegepast, waardoor het niet altijd nodig is. Belangrijk is dus om dit vooraf te checken.
Welke vloer is geschikt voor vloerverwarming?
In de basis zijn alle soorten vloeren geschikt voor vloerverwarming. Echter is het goed om dit vooraf altijd te checken en de installatie voorwaarden te controleren.
Kan een PVC vloer tegen water of vocht?
Absoluut! PVC is niet alleen zeer sterk, krasbestendig en vlekbestendig, maar het is ook waterbestendig! Verlijmde PVC-vloeren zijn waterbestendig, maar niet volledig bestand tegen lekkages. Echter, de PVC-vloeren van COREtec zijn zelfs 100% waterbestendig!

PVC is dus uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. PVC is ideaal rondom een wastafel of vaatwasser, waar "spatwater" aanwezig is of waar af en toe iets kan vallen. We willen wel benadrukken dat PVC het beste in de badkamer wordt onderhouden wanneer er een douchebak aanwezig is. We raden af om PVC in het douchegedeelte te leggen.