VISGRAAT OF HONGAARSE PUNT


PVC kun je op verschillende manieren leggen. De meeste PVC vloeren bestaan uit stroken of tegels. Deze kun je gewoon naast elkaar laten plaatsen, maar er is meer mogelijk. Bijzondere legvormen zoals de visgraat of de Hongaarse punt zijn momenteel erg populair.

Een visgraat PVC vloer bestaat bijvoorbeeld uit korte stroken, haaks op elkaar gelegd. Hierdoor ontstaan punten in de vloer, die als geheel doen denken aan een visgraat.

Ook de Hongaarse punt is steeds populairder. Wat de Hongaarse punt zo bijzonder maakt ten opzichte van andere legpatronen is de scherpte van de hoeken. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is met bijzondere legpatronen? Informeer ernaar iin een adviesgesprek met één van onze adviseurs!

 

Vloerverwarming & vloerkoeling


Steeds meer woningen gaan over op een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit type verwarming zorgt voor een gelijke verwarming van de complete ruimte. Het betekent meer comfort en minder energieverspilling. Vloerverwarming is echter niet met elk type vloer te combineren.

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De ruimte wordt snel verwarmd omdat PVC een relatief dun materiaal is.

Bij FLOOR-IS adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Wat kost een PVC vloer?


De prijzen voor een PVC vloer variëren enorm. Dit heeft alles te maken met kwaliteit en uitstraling van het bewuste merk. Maar ook het egaliseren van de ondervloer, het leggen en de lijm die gebruikt wordt, bepaalt het eindproduct.

Bij FLOOR-IS geloven we dat kwaliteit het belangrijkste is als het gaat om je nieuwe vloer. Daarom zijn al onze PVC vloeren met zorg uitgekozen én worden ze met zorg gelegd. Onze vloerenleggers zijn professionals met ruime ervaring.

Er wordt flink geconcurreerd in de markt van PVC vloeren. Een lage prijs betekent echter niet altijd het beste resultaat. Bij FLOOR-IS willen wij volledig ontzorgen. Wij zijn die betrouwbare partner die het gehele proces voor je uit handen neemt. Samen kiezen we de meest geschikte vloer en bepalen we de afwerking.

Onze PVC merken

Wij doen het voorwerk


Welk merk moet ik nemen? En welke merken zijn het beste? Deze vraag krijgen we vaak. Er zijn heel veel merken, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij vast het voorwerk gedaan en de beste merken voor je geselecteerd. Zo weet je dat je bij FLOOR-IS altijd een kwalieteitsproduct krijgt!

Geen webshop, wel een showroom!


Een vloer kopen, dat doe je niet dagelijks. Je moet de kleur en het materiaal in levende lijve zien en voelen. Daarom hebben wij geen webshop, maar wel een showroom met een ruime collectie PVC, laminaat, houten vloeren, traprenovaties en goede koffie! Zien we je snel? Je vindt ons hier.

inspiratie nodig? Dit zijn onze toppers!


Populaire PVC vloeren


Volg ons op social media

Op onze socials geven we je tips, inspiratie, nieuws en updates van toffe projecten. Leuk als je ons wilt volgen!